Marcel van Dijk vertrekt bij CED

Marcel van Dijk treedt per 1 november terug als commercieel directeur bij CED. Na vijf jaren in de schadesector kiest hij voor een nieuwe koers.

Van Dijk was in 2016 de drijvende kracht achter de rebranding van CED. Daarin werd minder nadruk gelegd op het compenseren van schade, maar meer op het handelen vanuit het beschermen van waarde. Van Dijk: “Na vijf inspirerende jaren kies ik nu voor een nieuwe uitdaging. De komende tijd bekijk ik de diverse opties daarvoor.” Volgens ceo Hans Coffeng heeft Van Dijk bij de dienstverlener een belangrijke bijdrage geleverd aan de strategische koers. Ook was hij betrokken bij de lancering van verschillende nieuwe diensten. “Wij respecteren zijn besluit en zijn hem erkentelijk voor alles wat hij heeft betekend voor CED.” Wie Marcel van Dijk opvolgt als commercieel directeur is nog niet bekend.

Noodhulp

CED is met ruim vijftienhonderd medewerkers actief in veertien landen. De dienstverlening varieert van noodhulp en schademanagement tot hersteldiensten. Afnemers zijn de verzekeringssector, vastgoedondernemingen, woningcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †