Marcel Kooij lid van verdienste Focwa

Marcel Kooij van Boekhorst Autoschade Veenendaal is door branchevereniging Focwa benoemd tot lid van verdienste. Voorzitter Peter Brussel en directeur Femke Teeling overhandigden op 5 oktober de oorkonde aan Marcel Kooij.

Peter Brussel: “Marcel Kooij heeft ontzettend veel voor de vereniging betekend. Jarenlang heeft hij erg veel inspanningen geleverd voor Focwa en haar leden onder andere als lid van de ledenraad en vanaf 2018 als voorzitter van de ledenraad.”

Directeur Femke Teeling: “Marcels bijdrage aan Focwa is zeer waardevol en we zetten dit graag kracht bij door hem een speciale plek binnen onze vereniging te geven. Daarom hebben de ledenraad en het algemeen bestuur van Focwa besloten om Marcel Kooij tot lid van verdienste te benoemen. Focwa is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.”

Op de foto: Marcel Kooij (rechts) en Peter Brussel.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *