Focwa en Bovag hebben na een gezamenlijk wervingstraject Stephan Griffioen bereid gevonden vanaf 6 februari 2023 de Bovag-afdeling Schadeherstelbedrijven te gaan leiden.

Begin april worden – als uitvloeisel van de fusie tussen Focwa en Bovag – aan die afdeling de schadeherstellers van FOCWA toegevoegd, zodat een afdeling van zo’n 1200 bedrijven ontstaat. Dat geeft Griffioen de gelegenheid om in de komende twee maanden de zogeheten ‘zachte landing’ van de Focwa-bedrijven binnen de Bovag-organisatie voor te bereiden. Stephan Griffioen: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de teams verder te bouwen op het werk van mijn voorgangers bij Focwa en Bovag en het beste van de twee organisaties samen te brengen. De schadeherstelsector kent de nodige kansen en uitdagingen binnen het snel veranderde mobiliteitslandschap en met deze vernieuwde afdeling kunnen we werken aan een nog sterkere sector. Met veel plezier en energie ga ik daar mijn bijdrage aan leveren.“

Opvolger

Stephan Griffioen komt uit een automotive nest, hij groeide op in een onafhankelijk autobedrijf. Na een Bachelor Business Studies op het IVA Driebergen, behaalde hij zijn Master Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij deed ervaring op bij een Mercedes-dealer en daarna in diverse functies bij de Renault-importeur. Meest recent was hij directeur aftersales en kwaliteit, waaronder ook schadeherstel valt.

In zijn nieuwe functie als branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven is Griffioen zowel de opvolger van branchemanager Frank Ruygrok, die een andere functie bij Bovag zal gaan vervullen, als van Femke Teeling, de huidige directeur van Focwa, die recent aankondigde vanaf april haar carrière voort te zullen zetten als directeur van de beroepsvereniging voor verpleegkundigen en verzorgenden, V&VN. 

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties