MSH Equipment opent nieuw bedrijfspand

De nieuwbouw van MSH Equipment is gereed, voor het bedrijf reden om 28 en 29 september een open huis te houden voor klanten en relaties.

MSH Equipment, opgericht in 1996, levert schadeherstelapparatuur en toebehoor. Na 22 jaar Zwaagdijk verhuist het bedrijf naar Hoorn. De nieuwbouw ligt op enkele minuten van de A7, op industriegebied Zevenhuis. Het pand heeft 1650 m2 vloeroppervlakte, onder meer voor de showroom. De verdiepingsvloer van ruim 600 m2 voorziet onder meer in een trainingsruimte. Er is energieneutraal gebouwd; via twee frequentiegeregelde warmtepompen wordt het pand verwarmd. Het dak ligt vol zonnepanelen. Ledverlichting wordt op veel plaatsen via sensoren geregeld zodat er alleen licht brandt daar waar nodig is.

Demonstraties

De officiële opening is vrijdag 28 september om 18.30 uur, het open huis daags erna duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Er zijn demonstraties te zien van schadeherstelapparatuur. Diverse leveranciers tonen op een stand onder meer compressoren, aircoapparatuur en lijmtechnieken.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †