Nicole Hoebink directeur Carglass

Nicole Hoebink is de nieuwe operationeel directeur van Carglass. Hoebink volgt Willem Mes op, die per 1 oktober met pensioen ging.

Hoebink was hiervoor werkzaam bij VodafoneZiggo. Daar was ze als directeur installatie & onderhoud verantwoordelijk voor de technische organisatie en daarmee voor de servicemonteurs die klanten thuis van service voorzien. Daarvoor was ze directeur klantenservice bij Vodafone en Telfort Zakelijk. In haar nieuwe rol wordt Hoebink lid van het managementteam van Carglass. Over haar keuze voor Carglass zegt Nicole Hoebink: “Het bedrijf dat het verschil maakt met échte aandacht voor medewerkers, klanten en maatschappij, en daarmee in resultaat. Daar wil ik graag met passie voor werken.”

Hoogtepunten

Willem Mes was veertien jaar lang als operationeel directeur werkzaam bij Carglass. Algemeen directeur Bas Creemers over het vertrek van Mes en de aanstelling van Hoebink: “We zijn Willem dankbaar voor zijn enorme inzet in de afgelopen veertien jaar. We kijken terug op enorm veel hoogtepunten als het gaat om de klantenservice, de ontwikkeling van onze mensen en de efficiency van de organisatie. Tegelijk kijken we uit naar de impact van Nicole, een leidinggevende die met haar leiderschapsstijl, functionele expertise en drive precies past in de Carglass-omgeving waar we elke dag het verschil maken voor onze mensen, key accounts en onze gezamenlijke klanten.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *