Nieuw magazine over schadeherstel en opleidingen

Vandaag, 6 juli, ligt de nieuwe editie van Aftersales Magazine bij onze abonnees op de mat. In dit nummer speciale aandacht voor schadeherstel en opleidingen.

Het tekort aan geschoold personeel lijkt de groei van veel bedrijven in de weg te staan. In het magazine beargumenteert Joost Riphagen, directeur van Door Training en Coaching, hoe bedrijven medewerkers aan zich kunnen bieden. VOC-directeur Yolande van Doornspeek laat zich er in een uitgebreid interview over uit hoe in- en uitstroom in de carrosseriebranche met elkaar in evenwicht te brengen zijn.

Schadeherstel

Wat schadeherstel betreft bieden we onze lezers een kijkje in het onlangs nieuw gebouwde pand van ASN Schonewille in Deurne. Ook doen we verslag van het IBIS-congres in München en het schade event van Automotive Insiders. Tijdens die laatste bijeenkomst ging het met name over de keuzes waarvoor de schadebranche zich geplaatst ziet. Deze onderwerpen, en meer, leest u in nummer 7 van Aftersales Magazine, dat online hier te lezen is.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters