Nieuwbouw WSB geruisloos geopend

Door de coronacrisis ging de geplande feestelijke opening op 8 mei jl. niet door. Daardoor is de nieuwbouw van WSB Finishing Equipment naast het bestaande gebouw aan de Heldinnenlaan 200 in Utrecht geruisloos geopend.

Dankzij de 2500 vierkante meter grote nieuwbouw heeft WSB hier alle voorgaande magazijnlocaties in Nederland, België, Duitsland en Italië bijeen kunnen brengen. Van hieruit worden voortaan alle producten van WSB en zijn merken door heel de Benelux gedistribueerd. WSB streeft ernaar om orders van meerdere merken in één levering uit te leveren.

Detailing Center

Gelijktijdig met de nieuwbouw is er bij WSB gewerkt aan een ruim opgezet Rupes Bigfoot Detailing Center. Relaties kunnen hier in kleine groepjes persoonlijke trainingen volgen in het detailen van auto’s. Daarnaast blijven de bestaande trainingscentra open, waar op termijn ook de Rupes schuur- en Wagner verfspuittrainingen hervat zullen worden.

België

Naast het hoofdkantoor in Utrecht beschikt WSB ook nog over een servicepunt voor België in Wolvertem (nabij Brussel). Vanuit deze vestiging wordt met het Belgische WSB-team de Belgische markt bediend. Wanneer de coronabeperkingen voorbij zijn, zal WSB relaties alsnog uitnodigen voor een rondleiding door de nieuwbouw in Utrecht.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3497 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.