Samenwerking VOC en AutoTech Academy

Onder de naam AutoTech Nederland zal VOC samen met Anton Cornelissen vanaf 1 januari 2020 de high tech opleidingen verder doorontwikkelen. Beide opleiders (VOC en AutoTech Academy) hebben een intentieovereenkomst getekend.

De komende periode zal deze intentie worden omgezet in een definitieve samenwerkingsovereenkomst. Met het initiatief willen ze gezamenlijk de carrosseriebranche voorzien van “de nieuwste en meest hoogwaardige opleidingen.” De onderwijsmethode die in 2018 is ontwikkeld in opdracht van AutoTech Academy wordt in samenwerking met VOC opgeschaald, om te voldoen aan “de stijgende vraag binnen de branche”.

Gedrag

Veilig schadeherstel volgens de richtlijnen van de fabrikant staat bij zowel VOC als AutoTech Academy centraal. Naast de opleidingen wordt daarom komend jaar een programma geïntroduceerd dat is gericht op gedrag. Dit wordt een belangrijk onderdeel van het programma permanente educatie van VOC en het leven-lang-leren-programma van AutoTech Academy.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *