Schadeherstel Louwman via Openclaims SaaS

Sinds eind oktober verloopt het schadeherstelproces van Louwman Dealer Group via het SaaS-platform (Software as a Service) van Openclaims.

Jacco Blonk, directeur Louwman Autoschade, over de samenwerking met Openclaims: “Het Openclaims-platform zorgt ervoor dat alle bij ons gemelde schades op eenzelfde manier én met een compleet schadedossier binnenkomen. Het gehele proces zorgt ervoor dat we nog beter aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen, en het past in de brede strategie om door middel van digitalisatie het nog makkelijker te maken voor onze klanten én medewerkers.”

Stroomlijnen

“Het feit dat inmiddels meerdere dealerholdings ons gevraagd hebben hun schadeherstelproces te stroomlijnen en te digitaliseren, geeft aan dat de oplossingen die Openclaims voor de automotive sector biedt, aansluiten op de huidige marktontwikkelingen. Ook zijn we enorm trots te mogen samenwerken met een van de grootste autodistribiteurs van Europa”, aldus Lex Orie, cco Openclaims.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *