“Sikkens-roadshow geslaagd evenement”

AkzoNobel kijkt tevreden terug op de Sikkens-roadshow die de afgelopen weken door Nederland en België is getrokken. In totaal werden acht regionale bijeenkomsten georganiseerd, waar Sikkens de nieuwste producten en services onder de aandacht van autoschadeherstelbedrijven heeft gebracht.

In Nederland vonden de bijeenkomsten plaats bij autoschadeherstelbedrijven in Rucphen, Zoetermeer, Steenwijk en Valkenswaard. “Deelnemers vonden het erg leuk om bij collega’s in de keuken te mogen kijken. Dat heeft absoluut bijgedragen aan het informele, laagdrempelige karakter van de roadshow”, concludeert salesmanager Sjoerd Hendriks. “We kijken terug op een geslaagd evenement waarmee we ondernemers, chefs werkplaats en autospuiters hebben weten te bereiken.”

Autoclear Aerodry

De luchtdrogende blanke lak Autoclear Aerodry was één van de innovaties waarmee bezoekers aan de roadshow kennismaakten. “Een instant succes! We kregen zeer enthousiaste reacties. Iedereen die deze blanke lak heeft gezien, wil hem gaan gebruiken”, is de ervaring van Sjoerd Hendriks. Autoclear Aerodry combineert snelheid en flexibiliteit en is volgens AkzoNobel inzetbaar bij 90 procent van alle reparaties. Van deze Aerodry zou aanzienlijk minder nodig zijn dan van een traditionele blanke lak. Het product kan bij kamertemperatuur worden gedroogd en is ook geschikt voor gebruik in all-in-one spuitcabines waar niet kan worden gestookt. De innovatieve blanke lak is, aldus AkzoNobel, makkelijk uit te spuiten en geeft “een prachtig glanzend eindresultaat”.

Carbeat

Ook de workshops over Carbeat, een programma voor werkstroombeheersing, trokken veel deelnemers. Verder werden in de Sikkens-truck drukbezochte demonstraties gegeven van de volautomatische mengmachine Daisy Wheel van Fillon Technologies en een draadloze led UVA-handlamp die de droogtijden (en daarmee ook droogkosten en doorlooptijd) flink verlaagt. En veel bezoekers lieten zich verleiden tot een wedstrijd virtueel spuiten met de virtual reality spuitsimulator.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters