Sternpoint opent vier nieuwe vestigingen

Stern Groep opent onder de naam Sternpoint vier nieuwe vestigingen voor schadeherstel en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden. Op 1 mei in Harderwijk en ’s-Hertogenbosch, een maand later in Amstelveen en Lelystad.

Met de eigenaren van de betreffende bedrijfspanden zijn huurovereenkomsten getekend. Momenteel worden de panden geschikt gemaakt voor (merkerkend) autoschadeherstel en andere werkzaamheden, waaronder eenvoudig onderhoud, trekhaakmontage, ruitreparatie en -vervanging, bedrijfswagenbestickering, glasfoliemontage wielen-/banden wisselen. Met de reeds bestaande twaalf vestigingen (voorheen opererend onder de naam Sternschade) komt het totaal aantal Sternpoints binnenkort dus op zestien. Daarmee is volgens het bedrijf “een belangrijke eerste stap gezet” op weg naar een landelijk dekkende netwerk van circa 25 vestigingen. Naar verwachting zullen binnenkort nog eens twee vestigingen worden aangesloten. Om het netwerk te completeren, worden vervolgens nog enkele vestigingen gezocht in het noorden, oosten en zuiden van Nederland. Sternpoint is op dit moment actief in Amsterdam (3x), Bunnik, Geldrop, Heemstede, Houten, Nijkerk, Purmerend, Rotterdam, Wateringen en Wormerveer. In 2016 handelden de 203 medewerkers in totaal 22.937 schades af.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †