Twee nieuwe vestigingen voor ABS

Autoschadeherstelketen ABS heeft er per 1 januari 2022 twee nieuwe vestigingen bij. Met deze nieuwkomers telt het netwerk van ABS nu tachtig vestigingen.

In Zierikzee is Dick van Zandwijk naast ABS Autoherstel Zierikzee ook mede-eigenaar geworden van Kort Autoschade. Hiermee treedt ook Kort Autoschade toe tot het ABS-netwerk onder de naam ABS Autoherstel Kort Zierikzee. ABS Boekhorst heeft in Hoogeveen Van der Meulen Autoschade overgenomen. ABS Boekhorst Hoogeveen wordt daarmee de tachtigste vestiging in het ABS-netwerk. Daarnaast heeft ABS Autoherstel Kaspers en Lotte uit Amsterdam ABS Autoherstel De Lange in Schagen overgenomen, dat al onderdeel was van het ABS-netwerk.

“Wij zijn heel blij dat we twee nieuwe schadebedrijven met veel kennis en ervaring aan ons netwerk hebben kunnen toevoegen. Ook de overname van ABS Autoherstel De Lange zorgt voor stabiliteit en continuïteit waardoor we onze opdrachtgevers en klanten de beste kwaliteit en service kunnen blijven bieden”, aldus Nico Stolk, directeur van ABS Autoherstel.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3156 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *