Vernieuwde website Lesonal

Als onderdeel van een uitgebreide opfrissing van het Lesonal-merk introduceert Akzonobel Vehicle Refinishes de vernieuwde Lesonal website. Functionaliteit, communicatie en vormgeving zijn aangepast.

De vernieuwde positionering wordt de komende maanden uitgerold. Een van de grootste veranderingen voor klanten is de introductie van etiketten met kleurcode voor iedere productcategorie. Het moet helpen om (sneller) het juiste product te vinden. Ook is voorzien in links naar de kleurentools van Akzonobel.

Slogan

De aangepaste site sluit aan op de slogan ‘Great Finish. Fast’, aldus Martin Verdoold, VR Premium Sales Manager Lesonal Distribution bij Akzonobel. “Door de frisse look en feel en nieuwe functionaliteit, die ook op mobiele apparaten goed werkt, kunnen gebruikers zich sneller en eenvoudiger verbinden met het Lesonal-merk en op elk moment de gewenste informatie vinden.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *