Zes nieuwe vestigingen ASN Groep

ASN Groep heeft het landelijk schadenetwerk uitgebreid per 1 april uitgebreid met vijf zelfstandige ASN-vestigingen. Ze bevinden zich in Nieuw-Vennep, Rotterdam-Noord, ‘s-Gravenzande, Heemskerk en Arnhem. Daarnaast is er in Gouda een loketvestiging.

ASN Groep zegt een voortreffelijk jaar achter de rug hebben. Commercieel directeur Cees Klaassen doelt op de “fors” gegroeide omzet, verder gereduceerde schadekosten voor klanten, het “duidelijk” gestegen rendement en de overall klanttevredenheid die uitkwam op 8,9. Met de nieuwe ASN-vestigingen ligt het netwerk op een adequaat niveau in sterkte en omvang, zegt Mark Dijkstra. Hij is per 1 maart benoemd tot operationeel directeur en in die functie verantwoordelijk voor het internationale franchisenetwerk.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †