bekeken: 1177 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Seat maakt van Cupra-lijn apart automerk

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 31 januari 2018, 16:56

Leestijd: < 1 minuut

Seat lanceert zijn sportieve lijn Cupra als een nieuw, op zichzelf staand merk. Het eerste eigen model wordt begin maart getoond op de autoshow van Genève. In Nederland gaat de importeur een select aantal gespecialiseerde dealers aanstellen.

cupraHet in een bronskleur ontworpen logo staat volgens de fabrikant voor de kernwaarden “passie, precisie, vastberadenheid en moed”. De Cupra-range bestaat binnen het Seat-programma sinds 1996. Nu mag een eigen identiteit worden ontwikkeld als zelfstandig merk.

Hoeveel dealers er in Nederland komen, waar en wanneer is bij Pon nog niet bekend. De locaties worden zo veel mogelijk verspreid over het land en er zullen ook reguliere Seat-modellen te koop zijn. De Cupra-range krijgt een apart ingerichte ruimte in de showroom, waar geïnteresseerden worden geholpen door speciaal getrainde medewerkers. Daarbij is er een lifestyleassortiment beschikbaar en organiseren de dealers Cupra-evenementen. Overigens kunnen de modellen van het nieuwe merk ook bij de reguliere Seat-dealers worden besteld.

Tags: , ,

Autoprof Gorinchem: 3240…Omzet Schaeffler stijgt, winst…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties