bekeken: 6156 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Van Silfhout opent in Meppel vijfde vestiging

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 oktober 2017, 14:35

Leestijd: < 1 minuut

Aan de Setheweg in Meppel opent Van Silfhout medio december een nieuwe grossiersvestiging. Het is de vijfde van de groep. Autobedrijven kunnen er terecht voor een compleet aanbod  van automaterialen en banden, goed voor ruim 125.000 artikelen.

Van Silfhout is Full Fource Partner, Buchli Partner en Bosch First Supplier. Daarmee ondersteunt de grossier de werkplaatsconcepten Bosch Car Service, Vakgarage, Autocrew, James, Cars&Joy, Autoprofijt en MPM oliespecialist. Het filiaal Meppel zal intensief samenwerken met de Automotive Academy in Zwolle, waar een breed scala aan opleidingen en trainingen beschikbaar van onder meer Autoniveau.

Logische keuze

Van Silfhout is ook gevestigd in Doetinchem, Winterswijk, Apeldoorn en Spankeren. De uitbreiding in noordelijke richting is een logische keuze, aldus commercieel directeur Nieck van Dam – overigens zelf woonachtig te Meppel. “Fource heeft met zijn eigen vestigingen duidelijk de focus op grote steden. Wij willen juist lokaal sterk en aanwezig zijn.” Algemeen directeur Dinand van Silfhout benadrukt het ‘vent-van-de-tent-principe’: “We zijn het gezicht van de regio maar koppelen die aan het Cool Blue-principe van snelheid en beschikbaarheid. Garagisten zoeken lokaal hun ondersteuning voor training en opleiding, maar ook als het gaat om advies. Alleen dozen schuiven is het voor ons niet meer.”

De vraag of Van Silfhout nog meer vestigingen op het oog heeft, laat het duo in het midden. “Er zijn op dit moment geen concrete plannen. Maar we hebben ambitie.” De locatie-Meppel zal op een nog te bepalen datum officieel worden geopend.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Tyre24 breidt uit met…Nederlandse diesels laagste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties