fbpx
bekeken: 1262 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Sinatec Europe distributeur Schrader NL

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 11 oktober 2019, 11:35

Leestijd: < 1 minuut

Sinatec Europe is officieel distributeur geworden van het TPMS-assortiment van Schrader international in Nederland.

Schrader TPMS Solutions is het automotive aftermarket-merk van Sensata Technologies. Schrader bestaat 175 jaar en ontwikkelde en introduceerde een verscheidenheid aan ventielen en drukmeters. De range van programmeerbare (universele) sensoren van Schrader is goed voor meer dan 97% van de nieuw geregistreerde auto’s en het volledige Europese wagenpark. Met 26 OE-vervangingssensoren van Schrader dekt het garagebedrijf 82% van de nieuw geregistreerde auto’s en 79% van het Europese wagenpark.

Helpdesk

“TPMS is al jarenlang in opkomst en wij willen de markt daar goed in kunnen voorzien” aldus Gijs Jespers, directeur van Sinatec. “Daarvan getuigt bijvoorbeeld ook onze TPMS helpdesk, waarmee wij uitgebreide ondersteuning bieden. Het distributeurschap van Schrader, een A-merk met ruime historie, is een mooie stap.” Ook Sensata Technologies is verheugd over de nieuwe samenwerking: “We kijken ernaar uit om ons klantenbestand uit te breiden”, aldus Winfried Menge, manager Aftermarket Sales & Business Development Manager.

One-stop-shop

Met meer dan 28.000 referenties kleinmateriaal profileert Sinatec zich als one-stop-shop in de automotive aftermarkt,. Sinds 2013 heeft Sinatec TPMS in haar assortiment en biedt het ondersteuning in de vorm van de helpdesk, probleemoplossing op locatie en trainingen. Onlangs maakte Sinatec Europe bekend dat het distributeur is geworden van Motip voor de BeLux.

Tags: , ,

Vakgarage biedt…Brandstichting bij autobedrijf…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties