fbpx
bekeken: 1227 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,75)

Solera neemt Digidentity over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 januari 2017, 10:47

Leestijd: < 1 minuut

Solera, de moedermaatschappij van ABZ, heeft Digidentity overgenomen. De laatste is een technologieprovider voor het online beveiligd vaststellen van identiteiten. Onder meer de Britse en Nederlandse overheid werken daar al mee.

In 2010 investeerde Solera al een aanzienlijk bedrag in Digidentity. De provider levert zogenaamde end-to-end identiteitscertificering, zowel b-to-b als b-to-c, die online transacties uitvoert, dan wel dan wel contacten/verbindingen legt. Digidentity is actief in de verzekeringsbranche, de bankensector, transport en logistiek, overheden en het groeiende segment van de e-commerce (webshoptransacties).

Solera ziet niet alleen groeimogelijkheden in deze bestaande sectoren, maar ziet de technologie ook toepasbaar in connected cars. Solera is al langere tijd bezig om een bredere voetprint te ontwikkelen. In de autobranche wil de groep haar sterke positie in de schadewereld uitbreiden met een completere datafunctie in de autobranche als geheel. De recente overname van Autodata past daar bijvoorbeeld goed in.

Tags: , , , ,

Europese bandenmarkt groeit…Schade aan leaseauto in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties