fbpx
bekeken: 488 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

SOS International weer uitvoerder LCM

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 6 november 2019, 11:43

Leestijd: < 1 minuut

Het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM) is terug bij SOS International. De alarmcentrale, onderdeel van de CED Groep, voerde die taak ook al uit in 2015 en in 2016. In dat jaar ging de aanbesteding naar Allianz Global Assistance.

Het Landelijk Centraal Meldpunt is het zenuwcentrum voor incidenten op het Nederlandse hoofdwegennet. Welke alarmcentrale de uitvoerende taken krijgt toegewezen wordt via een aanbesteding gegund. In 2015 en 2016 was SOS International ook al uitvoerder van het LCM.

Snelheid

Hans Coffeng, ceo van CED/SOS International (foto links): “Aan ons is nu de taak om na een melding van een pech of ongeval met een personenvoertuig onmiddellijk actie te ondernemen en een bergingsbedrijf in te schakelen. Snelheid is belangrijk. Immers: hoe eerder de weg vrij is, hoe veiliger het is en hoe minder kans er is dat er files ontstaan. Als SOS International zijn we er trots op dat we daar een bijdrage aan kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring met mobiliteitshulp, waarbij we noodhulp, herstel van de schade en vervangend vervoer voor mensen regelen, heeft SOS International de medewerkers en de systemen om deze taak goed uit te voeren. We zijn dan ook blij dat we opnieuw aangewezen zijn als uitvoerder van het LCM.”

Tags: , , ,

Sogefi updatet…Olielekkage kost autobedrijf…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties