bekeken: 1357 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Stadsvoertuig Carver beschikbaar via Moobi

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 2 juli 2019, 11:40

Leestijd: 1 minuut

Dit najaar komen de eerste elektrische Carvers op de weg. Om dit te ondersteunen heeft de fabrikant van het stadsvoertuig een overeenkomst gesloten met Moobi, dat op zijn beurt via de samenwerking met James Autoservice dit jaar 72 Moobi Centers opent.

Toekomstige Carver-rijders kunnen straks bij een van de Moobi Centers terecht voor zowel een proefrit, het ophalen van een besteld exemplaar als voor voor onderhoud en service. Moobi zet hiervoor gecertificeerde monteurs in die gespecialiseerd zijn in de Carver-technologie. Zo is de actieve kanteltechniek bij Carver Technology in ’s Gravendeel ontwikkeld.

Carver

Carver wil forensen en stedelingen met het tweepersoons stadsvoertuig een betaalbaar en duurzaam vervoersalternatief voor de stad bieden. De Carver is nog geen meter breed, biedt plaats aan twee personen en heeft een topsnelheid van 45 kilometer per uur en een actieradius van zo’n honderd kilometer. Een medewerker verwacht in augustus de eerste proefritten te kunnen aanbieden aan de mensen die er vooraf een hebben besteld. Dit zijn voornamelijk particulieren, maar ook enkele bedrijven. “Het wachten is nog op een laatste check van RDW, maar dat is meer een administratieve afhandeling.”

Visie

Jeroen Vertongen, oprichter van Moobi, onderdeel van LKQ Belgium: “Carver sluit perfect aan op onze visie. Onze Moobi Centers zullen de officiële servicepunten worden waar de rijders straks terecht kunnen. Moobi legt daarmee de rode loper uit voor Nederlandse koplopers van duurzame mobiliteit.”

Anton Rosier, ceo van Carver: “Met Moobi hebben we een fantastische partner om ook buiten de muren van ons Experience Centre in Leeuwarden iedereen in het land te bereiken en te servicen. En daarmee de mogelijkheid om onze mobiliteitsrevolutie te versnellen.”

Tags: , , , ,

Eerste Moobi Center bij James…Autobedrijf Dyna wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties