fbpx
bekeken: 967 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,19)

Sten Tegels klaar voor World Skills

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 september 2011, 09:03

Leestijd: < 1 minuut

Na maanden van voorbereiding, oefenen met strakmaken, schuren en spuiten en mentaal getraind worden door oud bokskampioen Arnold Vanderlyde is autospuiter Sten Tegels klaar voor World Skills 2011. Tegels werkt in het dagelijkse leven bij ABS Peter Brouwers Autoschade in Roermond.

De jonge autospuiter is de afgelopen maanden intensief getraind door VOC-leermeester Eric van de Vijfeijken. Daarnaast had zijn werkgever Peter Brouwers een aparte ruimte in het bedrijf voor hem vrijgemaakt waar hij al die tijd naar hartenlust kon oefenen. Arnold Vanderlyde heeft Tegels geleerd hoe je als topsporter op het juiste moment in de winning mood komt en blijft.

World Skills zijn de wereldkampioenschappen voor het vakmanschap. Om het jaar strijden duizend jonge vakvrouwen en -mannen in wedstrijdvorm om de titel Beste Vakvrouw of Vakman van de Wereld. Tijdens het evenement wordt er bij het onderdeel autospuiten gestreden op verschillende onderdelen. Zo staan onder andere op het programma bijtinten, spotrepair, nat-in-nat spuiten, een design maken en het strakmaken van een deukje.

Dit jaar vinden de World Skills plaats van 5 tot 8 oktober op het internationaal conferentiecentrum Excel in Londen. Via Vocar.nl zijn de vorderingen van Sten Tegels te volgen via de dagelijkse update met foto’s, films en verslagen.

Tags: , , , , ,

Beursruimte Autotechnica loopt…Dealer Van Kouwen start…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties