bekeken: 4464 x
Waardeer dit artikel:
584 votes, average: 2,63 out of 5584 votes, average: 2,63 out of 5584 votes, average: 2,63 out of 5584 votes, average: 2,63 out of 5584 votes, average: 2,63 out of 5
(2,63)
(Inloggen is vereist)

Stern staakt verkoop Ford Soest

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 januari 2014, 11:59

Leestijd: 1 minuut

Stern Groep heeft de verkoop van de Ford vestiging te Amersfoort aan Broekhuis Holding afgerond. De verkoop leidt tot een netto boekwinst van ruim € 0,4 miljoen. Daarnaast heeft Stern besloten de verkoop van Ford in Soest te staken.

De werkplaats van Ford Soest wordt onder het management van Sternpoint gebracht tot het moment dat een goed plan voor een universeel garagebedrijf in Soest en omgeving is uitgewerkt.

Zoals eerder bekend gemaakt worden alle Ford bedrijven van Stern Groep versneld samengevoegd op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford vestigingen van Stern vormen thans een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in voornamelijk de Randstad. Een aaneengesloten verzorgingsgebied geeft optimale mogelijkheden de bedrijfsprocessen vergaand te integreren, waardoor aanmerkelijke synergie voordelen gerealiseerd kunnen worden. Aan het realiseren van die voordelen wordt in 2014 verder prioriteit gegeven.

Tags: , , ,

Startsein nieuwe kentekencardMinder schade met…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties