fbpx
bekeken: 512 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Stoelendans bij Bridgestone

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 augustus 2020, 15:39

Leestijd: < 1 minuut

De huidige VP Commercial Replacement & OE voor Bridgestone EMIA, Steven De Bock, wordt VP EMIA Consumer Replacement & OE. De Bock is sinds 2002 werkzaam bij Bridgestone en was onder meer verantwoordelijk voor de activiteiten op het gebied van banden voor vrachtwagen en bussen en coverbanden.

De onderneming heeft de stap naar eigen zeggen genomen om de strategische prioriteiten binnen de Consumer Business Unit verder te versterken en toe te passen.

Daarnaast is de huidige VP EMIA Consumer OE, Mark Tejedor, benoemd tot VP EMIA Commercial Replacement & OE. Tejedor startte in 2014 bij Bridgestone als VP South West Region. Binnen Consumer OE heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van een duurzame OE-strategie voor de EMIA-regio. De focus lag daarbij onder meer op solide mixsegmenten, het waarborgen van end-to-end waarden en het veiligstellen van Bridgestones toekomstige vervangingsactiviteiten.

Bovendien vertrekt Mirella Cielo, die gedurende haar drie jaar in de onderneming een belangrijke rol heeft gespeeld bij Bridgestone EMIA’s Consumer Replacement-organisatie, naar Bridgestone Americas. Cielo wordt daar President Consumer Replacement Tyres Sales, U.S. & Canada.

Tags: ,

‘SUV-verkopen belemmeren…Monaco introduceert 19 inch…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties