bekeken: 808 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Stovius en Bergmans Requal Erkend Reparateur

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 januari 2020, 14:13

Leestijd: < 1 minuut

Requal Erkend Reparateur verwelkomt twee nieuwe gezichten: Stovius Auto Service in Nieuwerkerk a/d IJssel en Bergmans Auto’s in Veldhoven.

Stovius Auto Service is al dertig jaar op dezelfde plek actief in Nieuwerkerk aan den IJssel. Met zijn vaste team medewerkers is het garagebedrijf sterk geworteld in de regio. “Wij staan niet stil en voegen kennis en service toe aan ons bedrijf”, zegt Sjaak Stovius. “Vandaar ook de keuze voor het Requal concept. Zo voegen we weer nieuwe diensten, service en marketing toe en hebben we toegang tot collectieve projecten. De samenwerking met onze grossier Stahlie-Cam in Rotterdam is hier belangrijk in geweest. Zij bieden het concept aan en zijn de juiste partner voor ons.”

Werkplaats

Tom Bergmans heeft al ruim tien jaar zijn eigen garage. Eerst betrof het enkel verkoop en sinds 2010 herbergt het eigen pand behalve de showroom ook een werkplaats. Ook voor reparaties, onderhoud en apk kunnen klanten terecht. “Het bedrijf is zo veranderd dat ik niet alles meer alleen kan doen”, zegt Bergmans. “Daarom zijn we tegenwoordig met drieën. Met de toevoeging van Requal Erkend Reparateur breiden we uit met diensten die we zelf niet in huis kunnen halen.” Hij omschrijft zijn grossier Holland Auto Parts als “een lokale speler waar wij als zelfstandige garage gehoord worden en waar ruimte is om met ons mee te denken.”

Tags: , , , ,

Robert Bel in team GroupAuto…Draagbaar ADAS…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties