bekeken: 2641 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,85)

Symposium HAN ‘Werkplaats van de toekomst’

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 mei 2016, 11:13

Leestijd: < 1 minuut

HAN Automotive organiseert 25 mei een gratis toegankelijk mini-symposium met als thema ‘De werkplaats van de toekomst’. Inloop is vanaf 13.30 uur, het eigenlijke programma duurt van 14.00 tot 18.00 uur.

De inhoud is voor de pauze theoretisch; erna komen de praktische beschouwingen aan bod met kennisdragers uit het werkveld.

Bij de totstandkoming van het symposium werkt HAN Automotive nauw samen met Bovag, dat bezorgd is over het kennisniveau van de automonteur in de nabije toekomst. De hogeschool in Arnhem zegt deze mening te delen, reden om samen met Bovag een onderzoeksvraag te definiëren voor een zogeheten RAAK-mkb project (om kennisontwikkeling en samenwerking tussen midden- en klein bedrijf en hogescholen te bevorderen). Belangstellenden kunnen via deze link het programma bekijken en zich inschrijven.

Werkplaats van de Toekomst zal in september van start gaan. Er zijn al aanmeldingen voor dit project vanuit importeurs en garagebedrijven. Nieuwe aanmeldingen van deelnemende partijen zijn echter nog welkom.

Tags: , ,

Autoweek bepleit transparanter…E-commerce zwaargewicht naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties