bekeken: 982 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

SZA partner NL van Automotive Glass Europe

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 9 mei 2018, 15:42

Leestijd: < 1 minuut

Automotive Glass Europe heeft SZA aangesteld als haar partner in Nederland. Door deze samenwerking kan SZA Nederlandse berijders in heel Europa helpen bij ruitschade. Achttien landen vallen onder het netwerk van de Automotive Glass Europe.

Volgens SZA-voorzitter Stefan Clijnk hebben verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners voordeel bij het partnerschap. “De berijder met ruitschade in het buitenland hoeft slechts de schade te melden aan het callcenter van SZA in Nederland. Achter de schermen wordt alles ingeregeld, zodat een lokale specialist de berijder ter plaatse helpt.” Door samen te werken met Automotive Glass Europe kan ook ervaring en technische kennis worden gedeeld.

SZA

Stichting SZA (Samenwerkende Zelfstandige Autoglasspecialisten) is opgericht in maart 2017. Het platform bestaat uit gespecialiseerde autoglasbedrijven, die lokaal ondernemerschap combineren met een landelijk – en nu dus ook Europees – dekkend netwerk. Alle deelnemers zijn specialist in autoglas en gaan mee in nieuwe ontwikkelingen als ADAS en het calibreren van camera’s. Gezamenlijk zijn ze volgens SZA goed voor meer dan vierhonderd ruitvervangingen en reparaties per dag. De organisatie wil haar huidige netwerk van 34 deelnemers uitbreiden naar 55. Vorige maand traden zes bedrijven toe van de voormalige coöperatie Glasconnect.

Foto: De SZA-bestuursleden Stefan Clijnk (links) en Henk Veldman (midden), naast Pim de Ridder, directeur Automotive Glass Europe.

Tags: , , ,

Expres schade, hoger eigen…Ook Suzuki neemt afscheid van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties