bekeken: 2562 x
Waardeer dit artikel:
196 votes, average: 2,73 out of 5196 votes, average: 2,73 out of 5196 votes, average: 2,73 out of 5196 votes, average: 2,73 out of 5196 votes, average: 2,73 out of 5
(2,73)
(Inloggen is vereist)

Taco Sprenger begint bedrijf Catama

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 september 2016, 13:47

Leestijd: 1 minuut

Taco Sprenger heeft zijn functie van business development manager bij Eurol verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Zijn eigen BV – Catama – adviseert sinds augustus ondernemingen op het gebied van marketing en sponsoring. Zijn vorige werkgever is een van de klanten.

De 43-jarige Sprenger begon in 2008 bij Eurol als marketingmanager. Eerder werkte hij als manager Carxpert bij Group Auto Nederland en als conceptenmanager bij Delphi Automotive Systems. Zijn functie bij Eurol is (nog) niet ingevuld.

Een aanzienlijk deel van Sprenger’s activiteiten zal zich de komende tijd afspelen rond de Dakar Rally, waar Eurol de afgelopen editie sponsor van drie teams was. In zijn nieuwe rol ondersteunt Sprenger (rechts op de foto, naast hem zevenvoudig winnaar Vladimir Chagin) onder anderen rallyrijder Bernhard ten Brinke, de gebroeders Coronel en twee niet nader genoemde teams en bedrijven. “Ik ga ondernemers adviseren over sponsoring en zoek mee naar nieuwe omzetkansen in de markt.”

Langs informele weg bereikten hem de laatste tijd steeds vaker verzoeken om zijn expertise. Dat voedde de gedachte om, na acht jaar bij de smeermiddelenspecialist uit Almelo, het ondernemerspad te betreden. “Mede dankzij oude relaties en Eurol heb ik gelijk al een aardige orderportefeuille. Niet alleen daarom ben ik blij dat het lijntje naar Nijverdal in tact blijft. Ik heb me er al die tijd goed mogen ontwikkelen en samen met de directie mooie plannen mogen uitwerken en zien slagen.”

Tags: , , , ,

3M en Festool lanceren Total…Wilco van Dijk op Verkoop bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties