bekeken: 398 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Tankapp ALD nu ook voor privéleaserijders

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 23 april 2020, 09:17

Leestijd: < 1 minuut

Na een pilot vorig jaar met een tankapp voor leaserijders zet ALD de samenwerking met Easy2pay voort met een tankapp voor privéleaserijders.

Ongeveer duizend privéleaserijders gaan de komende maanden de Easy2pay-app uitproberen. Daarmee kunnen zij tankbeurten eenvoudig via de mobiele telefoon betalen. Gebruik van de app is gratis.

“Door de huidige Covid-19-maatregelen gaan we deze dienst versneld uitrollen’’, vertelt Lonneke van der Horst namens ALD. “Met Ease2pay spelen we in op een extra behoefte aan contactloos betalen en testen we uit hoe we het betaalproces nog gemakkelijker en veiliger kunnen maken voor onze private-leaserijders.”

Plezierig

ALD heeft gebruikerservaringen verzameld van de eerste pilot. Daaruit blijkt dat 77 procent het digitale betaalproces rondom tanken plezieriger vond dan het conventionele betaalproces. Met de app is het niet langer nodig om informatie als kilometerstand, pincode of pompnummers te onthouden. En in de rij wachten om te betalen is ook niet nodig.

ALD verwacht dat ook privéleaserijders gemak zullen ondervinden van de app. Deze groep klanten tankt doorgaans bewuster dan de zakelijke rijder, omdat zij zelf de brandstofkosten betalen. De app geeft hen nog beter inzicht in de maandelijkse kosten en helpt hen bij het verkrijgen van een helder overzicht van de goedkoopste tankstations in de buurt. Bij succes wordt de dienst standaard aangeboden en geïntegreerd in de eigen ALD-app.

Ook lease gaat gebukt onder…Volvo-dealer komt online aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties