bekeken: 645 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

TCA start samenwerking met Cabture

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 4 juli 2018, 09:26

Leestijd: < 1 minuut

Taxicentrale Amsterdam (TCA) gaat op termijn alle taxi’s voorzien van een tablet van Cabture. Het taxibedrijf wil passagiers zodoende meer service en entertainment kunnen bieden.

De interactieve touchscreens van Cabture worden aan de achterkant van de passagiersstoel bevestigd. Hiermee is het mogelijk om in de taxi live tv te streamen. Ook kunnen bestellingen en reserveringen worden gedaan, nieuws en informatie opgevraagd en telefoons opgeladen. Middels de Cabtabs, zoals de tablets van Cabture genoemd worden, kunnen taxipassagiers ook gebruikmaken van gratis wifi in de taxi.

Dienstverlening

Het is ook mogelijk om met Cabture een beoordeling te geven van de taxirit. Op die manier wil TCA de serviceverlening verhogen. Cabture biedt TCA ook de mogelijkheid om reclameboodschappen aan de passagiers te tonen.

Pilot

Na een pilot van een jaar zijn inmiddels meer dan honderd van de TCA-taxi’s voorzien van een tablet van Cabture. Binnenkort moeten dat er driehonderd worden. Uiteindelijk zal in iedere TCA-taxi een Cabtab geïnstalleerd zijn.

Tags: , , ,

Occasionverkopen H1 2018 +8,9…Onderzoek ING: gemak moet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties