bekeken: 2344 x
Waardeer dit artikel:
468 votes, average: 2,77 out of 5468 votes, average: 2,77 out of 5468 votes, average: 2,77 out of 5468 votes, average: 2,77 out of 5468 votes, average: 2,77 out of 5
(2,77)
(Inloggen is vereist)

TecRMI breidt uit met comfortsystemen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 december 2014, 08:54

Leestijd: 1 minuut

De TecRMI database zal vanaf 1 januari worden uitgebreid met elektrische schema’s van comfortsystemen. In deze uitbreiding zijn bijna alle denkbare systemen opgenomen.

Ronnie van Gellecom, Product Manager Mivargroup: “Deze uitbreiding bevat de elektrische schema’s die onmisbaar zijn tijdens het stellen van een diagnose aan een voertuig. De informatie stelt de monteur in staat om sneller en efficiënter de werkzaamheden uit te voeren, ook als de monteur niet bekend is met het voertuig. In plaats van de auto door te sturen naar een specialist, kan de monteur nu zelf gericht het probleem oplossen. Uiteindelijk betekent dat meer omzet en een tevreden berijder.”

Schema’s die zijn opgenomen, zijn onder andere: CANBus-systemen, Elektrische deurvergrendeling, Elektrische raambediening, Kantel- /schuifdak, Elektrische buitenspiegels, Ruitenwisser- en sproeiersysteem, Snelheidsregeling, Verwarmde ruiten en buitenspiegel, Centrale elektronica, Stuurbekrachtiging, Voedingsspanningscircuit, Massaverdeling, Verlichting binnen en buiten, Mediasystemen, Navigatie en Radio.

Tags: ,

Vrooam lanceert AutoprofijtNieuwe Nissan-vestiging in Oss
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties