bekeken: 580 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Telefoniestoring treft Wegenwacht

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 mei 2019, 13:12

Leestijd: < 1 minuut

Door een storing bij de telefonieprovider van ANWB is onder meer de Wegenwacht sinds vanochtend minder goed bereikbaar.

De ANWB raadt via Twitter zijn leden aan bij pech gebruik te maken van de Wegenwacht-app. Voor vragen aan het Leden Service Center kan contact opgenomen worden via de website.

Tele2

Het gaat om een landelijke storing bij telefonieaanbieder Tele2. Die meldt op zijn website dat het een storing betreft “die betrekking heeft op de (vaste) telefoniediensten van Tele2”.

UPDATE 14:30 uur: Om 14:20 uur meldde Tele2 via Twitter dat het probleem verholpen leek te zijn. Daarmee was ook de Wegenwacht weer telefonisch bereikbaar. Meteen maar gebeld met woordvoerder Ad Vonk. Volgens hem viel de overlast voor de leden en gebruikers van de Wegenwacht mee. “Gelukkig is het vrijdag, dan is het nooit zo druk op de weg. Het probleem lag niet bij ons, maar het trof wel onze leden, dus we moesten iets doen. Dat hebben we ook gedaan. We hebben onze leden gewezen op het gebruik van de Wegenwacht-app. Die heeft bovendien als voordeel dat hij exact de locatie weergeeft. Mensen weten toch vaak niet waar ze precies gestrand zijn. Ook hebben we extra voertuigen de weg op gestuurd om te patrouilleren. En we hebben contact gezocht met Rijkswaterstaat en gevraagd of hun weginspecteurs konden assisteren. Ook via social media waren we bereikbaar, maar ik heb begrepen dat daar heel weinig gebruik van gemaakt is.”

Tags: , , ,

Car-Pass: minder tellerfraude…ABD Autoschade koopt AAS De…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties