bekeken: 1219 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Tesland: nieuw pand specialist accessoires Tesla

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 februari 2020, 12:37

Leestijd: 1 minuut

Nederlands grootste ontwikkelaar en montageadres voor Tesla-accessoires – Tesland – opende afgelopen vrijdag zijn nieuwe pand in Almere. Daags erna was er een open huis. Er is voorzien in een nieuw kantoor en een nieuwe werkplaats.

Met zijn vier jaar is Tesland een relatief jong bedrijf. In die periode heeft het al meer dan 1.200 Tesla’s uit binnen- en buitenland voorzien van zelfontworpen accessoires. Het is een niche die Tesla zelf niet invult.

Tijdens de opening waren een kleine honderd Tesla-rijders aanwezig. Vertegenwoordigd waren daarnaast onder anderen Athlon, Leaseplan en schadeketens als ABS en Schadenet. Eigenaar Herbert Kats en zijn team zijn trots op wat zij in een relatief korte periode hebben bereikt met hun bedrijf. “En met het vorig jaar snel gegroeide Tesla-aandeel in het wagenpark is het klantenpotentieel alleen maar groter geworden”, aldus Kats.

Aftersales Magazine publiceerde afgelopen najaar een interview met de eigenaar van Tesland.

Tags: , , ,

Miljardair Lawrence Stroll…Registraties januari 6,1%…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties