fbpx
bekeken: 4812 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,58)

The Adventure en UAB beste Jaguar- en Land Rover-dealer

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 februari 2014, 09:05

Leestijd: < 1 minuut

The Adventure in Den Bosch en UAB in Nieuwegein zijn gekozen tot respectievelijk de ‘Beste Jaguar-dealer van Nederland 2013’ en de ‘Beste Land Rover-dealer van Nederland 2013’. Beiden kwamen als beste uit de bus bij de jaarlijkse competities, waarbij de merkdealers op een groot aantal criteria worden beoordeeld.

Marc Bienemann, algemeen directeur Jaguar Land Rover Benelux: “Wij merken dat deze competitie onze dealers sterk stimuleert om net die ene stap extra te zetten. Dat geldt niet alleen voor onze producten, maar zeker ook voor onze dienstverlening. De overwinning voor The Adventure en UAB is dik verdiend.”

Voor The Adventure heeft de onderscheiding nog eens extra betekenis omdat ze het merk Jaguar nu precies vijf jaar voeren. Bij UAB werd verheugd gereageerd op de eervolle titel. Algemeen directeur René Serry: “Als je denkt je doel bereikt te hebben, dan moet je de lat hoger leggen en dat hebben wij gedaan. Vorig jaar hebben wij de titel ook al gewonnen, toen met een nipte tweede plaats voor klantenservice. Dit jaar gingen wij voor de hattrick: verkoop, klantenservice en algemeen.”

Tags: , , , , , , , ,

Van Beek opent tweede formuleNieuwe grossiersgroep Nexus…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties