bekeken: 3725 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Theo Slegers eerste TOP Merkspecialist

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 maart 2020, 11:01

Leestijd: 2 minuten

Autobedrijf Theo Slegers is het eerste bedrijf dat een overeenkomst heeft getekend met TOP Merkspecialist, de garageformule voor merkspecialisten in Opel. Voor nog twee andere bedrijven liggen de overeenkomsten klaar om getekend te worden.

Theo Slegers, eigenaar: “Wij zijn al sinds 1986 een universeel autobedrijf gespecialiseerd in Opel. Ook alle andere merken zijn welkom. Wij zijn zeker blij met de uitbreiding naar TOP. Voor ons een logische stap. Bij TOP zijn en blijven wij onafhankelijk en hebben we een zeer grote mate van vrijheid. Dat spreekt ons enorm aan! Ons team is met de toetreding altijd up-to-date. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherp originele onderdelen aanbieden, wij bieden onderhoud en reparatie. Ook op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s. Daarvoor is flink geïnvesteerd. Het is natuurlijk belangrijk om te investeren in de toekomst, daarom zijn wij ook een erkend leerbedrijf van het Summa College.”

120 specialisten

TOP Merkspecialist in Opel is een van de merkspecialismen van het collectief ABC Automotive, dat ook formules heeft voor merkspecialisten Peugeot-Citroën (PCA), Mercedes-Benz (MBSG), Toyota (Vetos) en Renault (VSR). In totaal zijn 120 autobedrijven aangesloten bij een van de formules van ABC Automotive.

Namens ABC Automotive benadrukt Raymond Crezee dat de onafhankelijkheid van de ondernemer het uitgangspunt blijft: “We hebben ook geen contracten, we sluiten met de ondernemers een overeenkomst. Ons verdienmodel is niet gebaseerd op de verkoop van onderdelen of olie. Leden betalen lidmaatschap en verder zijn zij vrij om te handelen zoals zij zelf willen. We hebben goede inkoop- en bonuscondities met onder andere CarFix, Fource, Brezan, Distrigo etc, waar onze leden van kunnen profiteren. Mochten zij hun onderdelen ergens anders willen inkopen, is dat prima. Er is geen accountmanager die met hen de onderdelenafname doorneemt.”

“Belangrijk punt in de onafhankelijkheid is dat de klanten van de merkspecialist blijven. Wij zullen nooit de klantendata opvragen en verwerken. Wij richten ons niet op alle merken, in tegendeel zelfs. Onze kracht is dat wij een unieke status hebben voor de klant, namelijk als onafhankelijk autobedrijf een specialist zijn in één merk. Wij zijn dus niet een van de vele multimerkformules die elkaar beconcurreren met eenzelfde aanpak.”

Foto: Theo Slegers

Easyfairs stelt hallen…Branchebrede ondersteuning…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties