fbpx
bekeken: 2928 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

Top Truck-netwerk telt 3 nieuwelingen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 januari 2011, 11:37

Leestijd: < 1 minuut

Het netwerk van Top Truck is sinds begin deze maand gegroeid met drie nieuwe vestigingen. Het betreft Truck Service Volendam, Kuil Truck- en Trailerservice Groningen en Lumas Truck en Trailer Service in Alphen aan den Rijn. De drie nieuwe ondernemers voegen naast geografische dekking ook een aantal technische specialismen toe aan het dienstenpakket van Top Truck.

Jacob Kuil van Kuil Groningen stelt vast: “Door de aansluiting bij Top Truck kunnen we ons nu ook inzetten voor het gehele wagenpark van een transporteur. De nationale en internationale samenwerking, bijvoorbeeld met de pechservice, biedt voor ons en onze klanten belangrijke voordelen.”

Top Truck is een formule van Group Auto International. Volgens Eric Hoet, binnen Group Auto verantwoordelijk voor Top Truck, passen de drie bedrijven goed in het profiel van het netwerk: “Het zijn zelfstandige ondernemers die alle merken trucks en trailers onderhouden en ze werken allemaal met de modernste Texa-diagnose apparatuur. Daarbij gebruiken ze onderdelen van Wijlhuizen en de tachografen van VDO-specialist De Jong Technovaria.” Hoet verwacht op korte termijn nog een aantal bedrijven te kunnen toevoegen aan het samenwerkingsverband. “Het samenwerken met behoud van zelfstandigheid spreekt nog altijd enorm veel ondernemers aan.”

Top Truck werkt verspreid over 22 landen in heel Europa.

Tags: , ,

Exide vervangt Insight-accuForse uitbreiding Car Xpert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties