fbpx
bekeken: 2258 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Topman LKQ bezoekt nieuwbouw Fource

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 juli 2020, 08:49

Leestijd: < 1 minuut

Arnd Franz, ceo LKQ Europe, kwam deze week in Berkel en Rodenrijs de voortgang bekijken van het in aanbouw zijnde distributiecentrum van Fource, dat goed is voor vijftigduizend vierkante meter.

“Een belangrijke strategische investering voor ons”, benadrukte Franz (rechts op de foto) in het bijzijn van onder anderen Fource-directeur Johan van der Hoeven. “De veranderende aftermarket is gebaat bij een optimale logistiek. Dan gaat het vooral om de beschikbaarheid van onderdelen en gereedschappen. Het autobedrijf – onze klantengroep – moet altijd kunnen bouwen op de dienstverlening van LKQ-Fource. Voor de klanten plegen we deze investering.”

Inzet

Bij zijn bezoek aan de bouwplaats liet de topman duidelijk merken dat hij de prestaties van de Fource-medewerkers erg waardeert. “Hun inzet, op het hoogtepunt van de coronacrisis, heeft ervoor gezorgd dat onze klanten op Fource konden blijven rekenen – ook toen zich ongekende tijden aandienden. Ze konden hun werkplaatsactiviteiten blijven vervullen en wisten daardoor de eigen omzet redelijk op peil te houden.”

Tags: , ,

Zeven nieuwe vestigingen James…Polestar opent dit weekend…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties