fbpx
bekeken: 2594 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,71)

Toptruck opent vestiging in Rijnsburg

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 januari 2014, 08:58

Leestijd: < 1 minuut

Toptruck Rijnsburg, onderdeel van Allround Truck en Trailer Service (ATS) te Lisse, opent in februari 2014 zijn deuren op de bloemenveiling te Rijnsburg.

Deze werkplaats is de laatste jaren door Geerlings Mulder Carrosserieën als service-steunpunt in gebruik geweest. ATS te Lisse is in 2005 opgericht door Arnold Verhoeven.  

Verhoeven: “Met Toptruck Rijnsburg bieden wij diezelfde service op een voor velen vertrouwde locatie. Deze werkplaats zal gerund worden door Rob Conijn. In 2010 heeft ATS zich aangesloten bij het Toptruck netwerk. Door de “kracht van het samenwerken” zijn wij in staat om onze klanten ook onderweg door heel Europa van de juiste service te voorzien. Daarnaast beschikt TopTruck onder andere over een eigen opleidingscentrum, waardoor onze monteurs altijd op de hoogte zijn van de laatste technologische ontwikkelingen.”

Freek Blekxtoon, directeur van Groupauto, geeft aan dat het TopTruck netwerk volgens plan blijft groeien: “Toptruck Rijnsburg is partner van Revon, de lokale G-truck grossier.  Revon is gespecialiseerd in diverse productgroepen ook op truckgebied,  en werkt ook nauw samen met Wijlhuizen en de andere G-truck grossiers. Het gezamenlijke netwerk heeft nu al meer dan 45 Toptrucks aangesteld en is hard op weg naar volledige landelijke dekking.”

Tags: , ,

Apollo Tyres grijpt naast…Online autoverkoop stijgt wel
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties