bekeken: 2794 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,70)

Training schadeherstel van Thatcham

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 mei 2011, 07:30

Leestijd: < 1 minuut

Thatcham Automotive Academy, de body- en paint-opleider van Groot Brittannië, start met een nieuw initiatief van wereldwijde schadehersteltrainingen op lokaal niveau. Voor Nederland is nog geen partner bekend.

De cursussen van Thatcham Training Associates (TTA) zijn gebaseerd op de laatste reparatieprocessen en kunnen in ieder land uitgevoerd worden door plaatselijke trainers.
TTA is een nieuwe manier van aanpak binnen de automotivetrainingen, omdat deze zich richt op de lokale behoefte van autobedrijven. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste onderzoeksresultaten, documentatie en interactieve middelen als i-VDA van het Repair Research Centre van Thatcham.
i-VDA is software om virtuele schadetaxaties uit te voeren. Het zorgt ervoor dat cursisten op de juiste manier de schadeafwikkeling benaderen op het gebied van planning en financiën.

Op dit moment wordt er al een tweede training ontwikkeld om meer inzicht te krijgen in het reparatieproces bij zeer moderne auto’s die vol zitten met de laatste technologische hoogstandjes. De Modern Vehicle Body Repair-cursus wordt voorzien van de interactieve leermodule i-Repair.

Tags: , , ,

AOX stijgt licht in aprilOpel komt met actiepas
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties