bekeken: 491 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Turboboost voor advertenties Autoscout24

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 5 september 2019, 11:17

Leestijd: 1 minuut

Met de introductie van de datagestuurde marketingtool #SocialTurbo biedt Autoscout24 een boost aan advertenties van autobedrijven op Facebook en Instagram.

Door de gebruikersdata van AutoScout24.nl te combineren met een speciaal ontwikkeld algoritme voor Facebook en Instagram worden alleen occasions getoond waar actief vraag naar is. De advertenties van de occasions zien er hetzelfde uit als reguliere social media-berichten en bevatten individuele aanbiedingen met gepersonaliseerde inhoud, passend bij hun autovoorkeuren.

Social mediacampagne

Countrymanagher Rachel Gómez y Maseland licht toe: “We maken het mogelijk voor autobedrijven om hun advertentie gemakkelijk onder de aandacht te brengen bij een groot publiek via social media. Onze data zorgt ervoor dat er doelgericht geadverteerd kan worden bij potentiële autokopers met een concrete aankoopintentie. We garanderen dan ook een ingekocht bereik binnen een specifieke doelgroep en houden onze klanten up-to-date middels een maandelijkse rapportage over de zichtbaarheid van hun advertenties. Zo kan een autobedrijf letterlijk een turbo boost geven aan zijn advertentie middels een social media-campagne zonder hoge kosten.”

Geld verdienen met…Opel introduceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties