fbpx
bekeken: 908 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Tv-reclame Bovag: onderhoud wél doen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 22 april 2020, 09:25

Leestijd: < 1 minuut

Met een boodschap op de STER-reclameblokken wijst Bovag de consument er volgende week op dat de werkplaatsen in de mobiliteitsbranche gewoon open zijn en collectief de RIVM-richtlijnen hanteren.

De dertig seconden durende commercial is geproduceerd met medewerking van een aantal Bovag-ondernemers, actief in de diverse afdelingen. De voice-over stelt dat stilstand gedurende de coronacrisis geen achteruitgang hoeft te betekenen. ‘Dit is het moment om al die kilometers van straks nu al zo groen en veilig mogelijk te maken. Laat daarom nu dat onderhoud, de apk, reparatie of bandenwissel doen. Dan zorgen wij dat het goed en volgens de regels gebeurt ’. De afsluitende slogan luidt: ‘Bovag: alles voor een betere kilometer’.

De brancheorganisatie maakt gebruik van het aanbod van STER aan brancheverenigingen om tijdens de coronacrisis kosteloos te adverteren met een maatschappelijk relevante boodschap. Oorspronkelijk zou de commercial vanaf vandaag (22 april) verschijnen, maar STER heeft de uitzending doorgeschoven naar volgende week. De exacte programmering krijgt Bovag nog te horen. De spot is intussen op Facebook wel al zo’n 160 keer gedeeld en 11.000 keer bekeken.

Tags: , , , ,

Geen schokken in ontwikkeling…Column Barend Luiting: Amazon
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties