bekeken: 651 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Twee nieuwe deelnemers voor Carxpert

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 7 januari 2019, 10:44

Leestijd: < 1 minuut

Carxpert heeft per 1 januari 2019 twee nieuwe deelnemers aan de formule: APK Station Nieuwegein en Autobedrijf De Groot & Kapteijn uit Harderwijk. Eerder werd al de komst gemeld van Autoservice Wiegbrug, eveneens met ingang van dit jaar.

Group Auto-grossier Record heeft APK Station Nieuwegein aangesteld; de komst van Autobedrijf De Groot & Kapteijn komt op het conto van grossierslid A28. Beide grossiers bieden de nieuwe toetreders alle diensten aan die beschikbaar zijn via de garageformule.

Marketing

Eigenaar Jack van de Brug besloot met APK Station Nieuwegein aansluiting te zoek “om tijd uit te sparen.” Hij wijst op de marketingsupport, bijvoorbeeld op het gebied van social media. Ook de technische ondersteuning en de opleidingen, om bij te blijven, vormden een motief. Autobedrijf De Groot & Kapteijn wordt gerund door Mark de Groot (foto) en Jeffrey Kapteijn, samen goed voor meer dan 45 jaar ervaring. Ook voor hen telden de technische en marketingondersteuning via Carxpert. Een ander argument om aan te sluiten was de mogelijkheid om klanten voortaan mobiliteitsservice op Europese schaal te kunnen aanbieden.

Tags: , , , ,

Enkele honderden brandschades…AA-Equipment voegt Giuliano…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties