fbpx
bekeken: 982 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Bestelauto Expo krijgt tweede editie

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 5 februari 2018, 15:39

Leestijd: < 1 minuut

Beursorganisator Expomotion kondigt de tweede editie aan van Bestelauto Expo: op dinsdag 13 en woensdag 14 november, opnieuw in Expo Houten en wederom gratis toegankelijk (mits na online voorregistratie).

Vorig jaar trok de beurs bij zijn eerste uitvoering ruim vijftienhonderd bezoekers. Zij konden op één dag kennismaken met alle denkbare aspecten van de lichte bedrijfswagen. Bijvoorbeeld inrichting en inbouw, belettering, leasing en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen. Ook was er de mogelijkheid om ter plaatse hun bestelauto in te ruilen voor een nieuwe, al dan niet na een proefrit vanaf de beurs.

Elektrificatie

Voor de nieuwe editie legt organisator Patrick van Tilburg de nadruk onder meer op nieuwsvoorziening aan fleetowners. Juist deze groep heeft het evenement van afgelopen jaar goed bezocht. “We zien sterk groeiende verkoopaantallen van nieuwe bestelwagens en veel technologische innovatie. Beide zullen voor veel veranderingen gaan zorgen. De elektrificatie gaat ook voor fleetowners en wagenparkbeheerders een rol spelen, zeker in de logistieke dienstverlening vanuit onder meer de e-commerce. Maar ook de mkb-er en zzp-er krijgen te maken met nieuwe technieken in, op en rondom het voertuig.”

Workshops

Op beide beursdagen zijn er congressen en workshops, onder de noemer ‘De toekomst van de bestelauto’. Vorig jaar waren er 76 standhouders.

Tags: , , , ,

Car2go: autodelen groeit…Schurer-Kamphuis ruilt Ford in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties