bekeken: 1112 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Twen-Tyre Almelo sluit deuren

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 januari 2020, 17:06

Leestijd: < 1 minuut

Bandengroothandel Van Aalderen Twen-Tyre uit Almelo sluit in maart zijn deuren. Een overname en een reorganisatie mochten niet baten, reden dat eigenaar Tyre Trading International (TTI) heeft besloten binnenkort de stekker eruit te trekken.

TTI nam begin 2017 Van Aalderen Twen-Tyre over, nadat de huisbankier van Twen-Tyre had besloten de financiering te staken. In 2017 gingen de zaken redelijk, maar in 2018 stagneerde de handel. Een reorganisatie eind 2018 leek soelaas te bieden, maar het lukte het bedrijf uiteindelijk niet om over heel 2019 zwarte cijfers te schrijven. TTI noemt met name de smalle marges en de moordende concurrentie als redenen dat de groothandel het niet heeft kunnen redden.

7 miljoen omzet

Twen-Tyre bediende voornamelijk garages en bandenbedrijven in de regio Almelo. Het bedrijf draaide een omzet van zeven miljoen euro. Desondanks is het niet gelukt het bedrijf winstgevend te krijgen. TTI heeft daarop besloten de onderneming te sluiten.

Volgens planning sluit Twen-Tyre in maart zijn deuren. Tegen die tijd zullen de nog aanwezige banden in de uitverkoop gaan.

Tags: , , ,

Ruim 100.000 diesels niet door…Automotive-secties RAI…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties