bekeken: 1976 x
Waardeer dit artikel:
243 votes, average: 2,69 out of 5243 votes, average: 2,69 out of 5243 votes, average: 2,69 out of 5243 votes, average: 2,69 out of 5243 votes, average: 2,69 out of 5
(2,69)
(Inloggen is vereist)

Tyrenet op bezoek bij Apollo India

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 maart 2016, 14:53

Leestijd: 1 minuut

Tyrenet is met een delegatie op bezoek geweest bij bandenfabrikant Apollo in India. Deze reis maakte onderdeel uit van het partnership dat beide bedrijven zijn aangegaan. Tyrenet is distributiepartner van Apollo en Vredestein voor de Nederlandse markt, zodat de producten regionaal, op de dag beschikbaar zijn voor autobedrijven en bandenretailers.

Tyrenet is een landelijke verkooporganisatie van merkonafhankelijke en zelfstandige regionale banden- en velgenspecialisten. De specialisten, de Tyrenet-grossiers, hebben banden- en wielen DNA, met daarbij een brede voorraad. Meerdere malen per dag worden de banden- en wielen met een landelijk distributienetwerk van 125 voertuigen bezorgd. Deze Tyrenet-grossiers bieden hun klanten ook hulp bij het distribueren van onderdelen. Daarnaast heeft Tyrenet landelijk de grootste regionale opslagcapaciteit voor de opslag van de zomer-/winteropslag.

vlnr: Sven Vosselman, Maurice Kock, Koos Nooteboom, Arno Filippini, Remco Kemerink en Fabian Ezendam

Tags: , , ,

Sodexo koopt start-up XximoMobility Mixx realiseert forse…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties