bekeken: 2974 x
Waardeer dit artikel:
634 votes, average: 2,59 out of 5634 votes, average: 2,59 out of 5634 votes, average: 2,59 out of 5634 votes, average: 2,59 out of 5634 votes, average: 2,59 out of 5
(2,59)
(Inloggen is vereist)

UAS Schadeherstel gaat door met Glasurit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 april 2014, 07:24

Leestijd: 1 minuut

UAS Schadeherstel, een schadeherstelorganisatie met zes vestigingen verspreid over Nederland en onderdeel van PGA Nederland, heeft recent het reeds bestaande samenwerkingscontract met Glasurit verlengd.

De schadeherstelorganisatie werkt al enkele jaren samen met Glasurit en op basis van de tot nu toe behaalde resultaten is besloten om ook voor de komende tijd voor deze lakleverancier te kiezen. De nadruk van deze afspraak blijft liggen op het verbeteren van de processen rondom schadeherstel en daarmee het vergroten van de efficiency en kostenreductie binnen de vestigingen van UAS Schadeherstel.

Net als voorheen blijft UAS Schadeherstel onder andere gebruikmaken van het Glasurit Color Profi Systeem, bestaande uit duizenden kleurstalen gespoten met originele uni en metallic lakken. Dit systeem is gekoppeld aan een intelligente weegschaal met internetverbinding om snel en doeltreffend de juiste service-recepten te vinden. Nieuw is dat UAS Schadeherstel voortaan de spectrofotometer Glasurit Ratio Scan gaat gebruiken in zijn werkprocessen. Dit draagbare meetinstrument meet nauwkeurig de kleur op het voertuig en leidt de gebruiker vervolgens snel en gemakkelijk naar de gewenste mengformule.

Trainingen

Naast bovenstaande blijven de vestigingen van UAS Schadeherstel lid van de Glasurit Ratio Partner Groep; een samenwerkingsverband gericht op het vergroten van het rendement van schadeherstelbedrijven. Glasurit selecteert hiervoor samen met de vestigingsmanagers van UAS Schadeherstel opnieuw het best passende dienstenpakket gericht op efficiencyverhoging. Ook zal UAS Schadeherstel gebruik blijven maken van de trainingen die Glasurit aanbiedt. Deze technische trainingen zijn gericht op het zo efficiënt mogelijk verwerken van de producten volgens de nieuwste inzichten. Hiervoor kan UAS Schadeherstel terecht in het Refinish Competence Centre in Maarssen, waar een theorielokaal en een goed uitgeruste werkplaats met mengruimte en spuitcabine zijn ingericht, zodat alle theorie direct in de praktijk kan worden aangeleerd.

Tags: , ,

Occasions: minder verkopers en…Nissan breidt dealernetwerk…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties