fbpx
bekeken: 2952 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,61)

Uitbreiding netwerk James Auto Service

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 september 2015, 10:22

Leestijd: < 1 minuut

James Auto Service opent deze maand vestigingen in Haarlem (Steeman Automotive), Leeuwarden (Autoshop Wassenaar) en Zeewolde (Jedi). Vanaf nu zijn auto’s van alle merken, typen en bouwjaren welkom bij deze bedrijven, waar onderhoud wordt gedaan aan particuliere auto’s en aan leaseauto’s.

‘Nieuwe’ James-ondernemer, Esther Graver-Van Essen van Jedi Zeewolde, “Onze familie is met Jedi al ruim 50 jaar actief in Flevoland. Sinds het begin in Almere en inmiddels ook al weer 30 jaar in Zeewolde. Hoogwaardige service en een waardige behandeling van al onze klanten staan vanaf dag één centraal. James Auto Service hanteert dezelfde hoge normen die wij stellen en timmert net zo hard aan de weg als wij. Samen denken we een nog grotere stap vooruit te kunnen maken”, aldus de gedreven onderneemster.

Alex Mars is de nieuwe James-ondernemer in Leeuwarden. De formule gaat daar samen met Autoshop Wassenaar – al heel lang een begrip in navigatie- en audiosystemen in Leeuwarden – auto-onderhoud voor alle merken en typen van alle bouwjaren bieden aan zowel particulier als leaserijder. De verhuizing van het oude naar het nieuwe adres is inmiddels een feit en de verbouwing van de showroom van James Auto Service Wassenaar in de Friese hoofdstad is vrijwel klaar. De werkplaats is al volledig operationeel. Mars: “Zowel Autoshop Wassenaar als James zijn gevestigde namen hier in de stad. Van de combinatie van de beide labels zullen onze klanten maximaal profiteren; wij bieden nu echt alle services onder een dak.”

Tags: , ,

Porsche kietelt zichzelf met…ABS Autoherstel opent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties