bekeken: 788 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Universele autobedrijf terug op koers

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 juli 2020, 09:03

Leestijd: < 1 minuut

Nu de versoepelingen in ons land worden uitgebreid en het autogebruik weer toeneemt, is de aftersales alweer zo’n beetje terug op het ‘oude normaal’. Dat blijkt uit de WESP-cijfers over week 26.

Week 26, en ook al de voorgaande twee weken, tonen aan dat het universele autobedrijf de coronacrisis in verhouding tot vele andere sectoren goed heeft doorstaan. Met een gemiddelde weekomzet van bijna 14.000 euro en een gemiddelde factuurgrootte van 284 euro was week 26 eigenlijk een heel normale week.

Proactief

Belangrijk is ook dat het aantal werkplaatsafspraken verder toeneemt. Die zitten nog niet op het oude niveau en daarom is het noodzakelijk om het autobedrijf te bewegen proactief te blijven in de klantbenadering. Wat de afgelopen vijftien weken middels We Support Workshops in gang is gezet zal met de positieve ervaringen nu moeten worden voorgezet door het autobedrijf zelf, al dan niet met de ondersteuning van zijn onderdelendistributeur of andere toeleverende partner. WESP gaat in zijn monitoring van de werkplaatsomzetten in ieder geval terug naar een maandelijkse verslaglegging in plaats van een wekelijkse update.

Vrooam sluit ook Lantinga aan…Treadspec Drive-Over
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties