bekeken: 1059 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Vakgarage breidt uit met Semtexx

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 10 februari 2020, 13:46

Leestijd: < 1 minuut

De formule Vakgarage is een deelnemer rijker: autobedrijf Semtexx in Zutphen. De onderneming van Danny en Iris Mulder is per 1 februari 2020 aangesloten bij het netwerk.

Inclusief beide eigenaren omvat het team zeven personen. Drie van hen staan als technisch specialist en keurmeester in de werkplaats. Het bedrijf startte in 2007, toen Danny Mulder besloot voor zichzelf te beginnen, na als monteur te hebben gewerkt bij verschillende dealers en universele garages. De naam ‘Mulder’ was regionaal niet onderscheidend, de naam Semtexx echter wel. Deze ontstond door samentrekking van beide kinderen, Sem en Tess. Ook inhoudelijk was er een match, aangezien het bedrijf destijds uitsluitend chiptuning en montage van xenonverlichting leverde. “Met chiptunen geef je extra vermogen, en dus power aan een auto. Daarom was Semtexx (een kneedbaar explosief) volgens ons een goede naam.”

Full service

Aanvankelijk draaide Semtexx alleen in de avonduren en in het weekend. In de voorbije dertien jaar is het dienstenpakket echter van lieverlee uitgebreid, wat twee keer leidde tot een verhuizing. Inmiddels is het full service autobedrijf toe aan de volgende stap: aansluiting bij een formule. “Niet als redding, want de werkplaats is doorlopend weken volgepland, maar als toevoeging.”

Mulder wijst in dit verband op de combinatie van nieuwe diensten (pechhulp, lease) en toekomstgerichtheid. “Een ontwikkeling als elektrificatie zal de nodige gevolgen hebben voor het autobedrijf zoals we dat gewend zijn. Door me aan te sluiten, blijf ik vooroplopen als het gaat om informatie en hoop ik toekomstbestendig te blijven. Ook al omdat alle Vakgarages hun kennis delen.”

Tags: , ,

2019 was goed jaar voor ArvalDrie specialisten bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties