bekeken: 4579 x
Waardeer dit artikel:
782 votes, average: 2,69 out of 5782 votes, average: 2,69 out of 5782 votes, average: 2,69 out of 5782 votes, average: 2,69 out of 5782 votes, average: 2,69 out of 5
(2,69)
(Inloggen is vereist)

Vakgarage introduceert eigen occasionmerk

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 juni 2013, 07:23

Leestijd: 1 minuut

De ruim 200 Vakgarages in ons land kunnen zich van nu af aan met een eigen occasionlabel profileren. Onder de merknaam Vakgarant Premium Occasions wordt de consument een uitgebreid garantievoorwaardenpakket geboden bij de aankoop van een occasion uit het aanbod van de deelnemende Vakgarages. De introductie van het Vakgarant Premium Occasion-label vond afgelopen zaterdag plaats.

Het structureel dalende werkaanbod in de werkplaats in ons land zal op termijn voor een lagere werkplaatsomzet kunnen zorgen. Dat wil Vakgarage uiteraard voorkomen. Daartoe is het nodig dat het aantal werkplaatsklanten toeneemt. Dat kan op diverse manieren, waarde verkoop van occasions er één van is. Door occasions te verkopen in de voor de Aftermarket interessante leeftijdscategorie 3-7 jaar oud, wil Vakgarage bewerkstelligen dat door de aankoop van een Vakgarant Premium Occasion, de betreffende eigenaar ook voor Vakgaragewerkplaats blijft behouden. Een Vakgarant Premium Occasion kan rekenen op het eventueel afhandelen van een garantieclaim door het gehele Vakgarage-netwerk. De garantie geldt voor 12 maanden, maar kan op heldere voorwaarden tot 24 maanden worden verlengd.

Vishal Durgaram bij Stichting Vakgarage verantwoordelijk voor de uitrol van het occasion-label en de bijbehorende garantiesystemen: “Door ons te richten op premium occasions, krijg je klanten binnen die niet alleen bereid zijn te investeren in de aanschaf van een kwalitatief goede occasion, maar ook in het onderhoud van de betreffende auto. Door de naam Vakgarant is het ook duidelijk dat Vakgarage er achter staat.”

Tags: , , , ,

Schadenet actief in BelgieFree Parts naar AOD
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties