fbpx
bekeken: 4757 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Vakgarages besparen met Inkoper

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 31 augustus 2010, 18:05

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs is universele garageformule Vakgarage een samenwerking aangegaan met Inkoper – de nieuwe inkooporganisatie voor autobedrijven. Doelstelling van deze samenwerking is om de Vakgarages door middel van nog betere inkoopcondities te helpen hun rendement te verbeteren.

Met 135 vestigingen is Vakgarage één van de snelst groeiende universele garageformules van Nederland. Het is daarnaast de enige die geheel onafhankelijk van een merk of organisatie opereert. Vakgarage heeft zelf op een aantal terreinen uitstekende centrale afspraken. Inkoper helpt de Vakgarages actief om hun inkoopbeleid nog beter in te richten voor zaken die niet tot hun kernactiviteiten behoren. De samenwerking tussen Inkoper en Vakgarage start met de inkoop van productgroepen energie, afvalmanagement en telefonie. De netto-besparing (direct voor het autobedrijf) die Inkoper realiseert op de inkoop van deze productgroepen voor de gemiddelde Vakgarage bedraagt maar liefst vijftien procent.

Niet urenlang vergelijken

Christien W. den Uil, voorzitter van Stichting Vakgarage: “Wij zijn ervan overtuigd met Inkoper een waardevolle dienst aan onze garagebedrijven te kunnen bieden. Het is in deze tijd niet langer verantwoord om urenlang energieaanbieders te vergelijken op internet. Zeker niet terwijl er klanten bij de receptie staan te wachten. Inkoper houdt zich dagelijks bezig met het vergelijken van leveranciers van verschillende producten en diensten. Het is daarom de ideale partij om dit uitzoekwerk aan uit te besteden.”

Gereduceerd tarief

Peter Duijn van Inkoper: “Wij kunnen de garagisten van Vakgarage een grote dienst bewijzen door taken over te nemen. Zij kunnen zich vervolgens nog beter richten op hun kernactiviteiten, namelijk onderhoud en verkoop van auto’s.” Waarschijnlijk worden in de toekomst nog enkele categorieën van Inkoper aan het productaanbod voor de Vakgarages toegevoegd. Tevens kan iedere Vakgarage tegen gereduceerd tarief gebruik maken van payrolling, flexibele arbeidskrachten, energiebesparing en een gerenommeerd advocatenkantoor.

Tags: ,

Verhaar begint voor zichzelfAugustus plust 31 procent
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties